3D Counter Zombie Oyunu Oyna


Oyun İletişim - Yardım - Gizlilik - RSS ile takip et.

Duyuru: Merhaba değerli oyuncumuz, artık NormOYUN'daki 3d counter zombie oyununu tam ekranda oynayabilirsin. Tam Ekran Oyna butonuna tıklayarak oyunu daha büyük ekranda oynayabilirsin. İyi eğlenceler. NormOYUN
3D Counter Zombie oyna

» 3D Counter Zombie oyunu nasıl oynanır;

Harika bir savaş oyunu, oyun aynı bilgisayar oyunları gibi. Oyundaki amacınız size saldıran zombilerden yara almadan zombileri öldürmek.
Oyuna başlamak için oyun yüklendikten sonra alttaki PLAY butonuna tıklayın ardından dil seçimi yapın (english) en üsttekini seçin sonra NEW GAME butonuna tıklayıp ardından oyunun zorluk seviyesini seçin ve OK butonuna tıklayın gelen ekranda oyunun hangi tuşlarla oynandığı detaylı bir şekilde gösteriliyor, iyice öğrenin ve sağ üst köşedeki OK butonuna tıklayın.
Oyunu yön tuşları veya w, A, S, D tuşları ile yönetiyorsunuz, nişan alıp ateş etmek için fareyi kullanın. Merminiz bittiğinde şarjör değiştirmek için BOŞLUK veya R tuşunu kullanın. İlk başlarda silah seçimi yapamazsınız ama sonraki bölümlerde ve silah kazandıkça silah değiştirmek için 1`den 6`ya kadar tuşlarla silah seçimi yapabilirsiniz.
NormOYUN

3D Oyunlar kategorisindeki 3D Counter Zombie oyunu 11 Şubat 2012, Cumartesi günü eklendi ve 21403 kere oynandı.
Bu oyun en çok şu isimlerle aranmış; 3d counter (107 kez) , counter zombi oyna (85 kez) , counter oyna (41 kez) , 3d counter oyna (40 kez) , counter oyna 3d (35 kez) ,


3D Counter Zombie OYNA


» 3D Counter Zombie oyununa yapılan yorumlar

»nisanur ilkay
bnce çok güzel ben bunu oynarken çok ama çok heyecanlanıyorum
4 Temmuz 2013, Perşembe Saat: 14:58:51
»tarık
süper bişey bu
26 Haziran 2013, Çarşamba Saat: 16:38:38
»bana mı dediniz
bana mı dediniz
2 Haziran 2013, Pazar Saat: 18:02:55
»ÖZGÜR
OHA NASIL ZOMBİ O NEBİCİM LAN OYUN SÜPER AMA DÖDÜRME ZOR BUSSÜRÜ DÜME VAR ZORLANıYOM BUNE YANİ HE OYUN MAYYAK SÜPER VALLA EMEğE SAYGI
22 Mart 2013, Cuma Saat: 00:10:12
»Cansu :)
Oha ki ne oha süper bi oyunda mauws ile oynandıgı için nereye hareket edecegimi karıştırıyorum..Adamların hepsi yoq ettin 2.. lewele geçtim ama adamlar çok güçlü oldugu için pes ettin o kadar ama süper yani sorun yoq......!!!!!
3 Mart 2013, Pazar Saat: 17:54:06
»cansu
güzel oyunda bi türlü geçemedim :D
16 Şubat 2013, Cumartesi Saat: 15:10:37
»AYNEN
MAN YAK OYUN DESEM
19 Temmuz 2012, Perşembe Saat: 22:03:42

» En iyi oyunlar (10)

Maraz Ali Oyunu oyna
Maraz Ali

880238 kere Oynandı.
SmackDown Oyunu oyna
SmackDown

844711 kere Oynandı.
Pony Pasta Yapma Oyunu oyna
Pony Pasta Yapm

840946 kere Oynandı.
Amerikan Güreşi SmackDown 4 Oyunu oyna
Amerikan Güreşi

684829 kere Oynandı.
Tekken Oyunu oyna
Tekken

645656 kere Oynandı.
Amerikan Güreşi SmackDown 3 Oyunu oyna
Amerikan Güreşi

636053 kere Oynandı.
Spider Solitaire Oyunu oyna
Spider Solitair

529949 kere Oynandı.
3D Amerikan Dövüşü Oyunu oyna
3D Amerikan Döv

496354 kere Oynandı.
2 Kişilik Simektan Oyunu oyna
2 Kişilik Simek

470489 kere Oynandı.
Fifa 2010 Oyunu oyna
Fifa 2010

399621 kere Oynandı.

» En yeni oyunlar (15)

Looney Tunes Dash Oyunu oyna
Looney Tunes Da

290 kere Oynandı.
Motor Çetesi Yarışı Oyunu oyna
Motor Çetesi Ya

146 kere Oynandı.
2 Kişilik Deniz Kızı Oyunu oyna
2 Kişilik Deniz

213 kere Oynandı.
Angry Birds Bisikleti Oyunu oyna
Angry Birds Bis

103 kere Oynandı.
Jöle Patlat Oyunu oyna
Jöle Patlat

158 kere Oynandı.
Ülke Koruyucusu 2 Oyunu oyna
Ülke Koruyucusu

219 kere Oynandı.
Mortal Combat 2 Oyunu oyna
Mortal Combat 2

120 kere Oynandı.
Hızlı Penaltı Oyunu oyna
Hızlı Penaltı

305 kere Oynandı.
Ben 10 Kurt Adam 2 Oyunu oyna
Ben 10 Kurt Ada

8014 kere Oynandı.
Uçak Similasyonu Oyunu oyna
Uçak Similasyon

207 kere Oynandı.
Bıçak Atma Oyunu Oyunu oyna
Bıçak Atma Oyun

569 kere Oynandı.
Taşıyıcı Kamyon Oyunu oyna
Taşıyıcı Kamyon

211 kere Oynandı.
Ben 10 Labirent Oyunu oyna
Ben 10 Labirent

194 kere Oynandı.
Rubik Küp Boyama Oyunu Oyunu oyna
Rubik Küp Boyam

463 kere Oynandı.
Ülke Koruyucusu Oyunu oyna
Ülke Koruyucusu

365 kere Oynandı.
Alakalı oyunlar & Arama kombinasyonları;

Oyun oyna: 3D Counter Zombie Oyunu Oyna - 3D Oyunlar

NormOYUN genel bilgiler ve istatistikler;

Göz atın: Yeni oyunlar - En iyi oyunlar - Oyun oyna - Bilardo oyunları - Ben 10 oyunları - Sue oyunları - Oyunlar
Smackdown oyunları - 3D oyunlar - Araba oyunları - Bakugan oyunları - Kayu oyunları - Farmville oyunları
NormOYUN en iyi, yeni ve kaliteli oyunları oynayabileceğiniz oyun oyna'ma sitesidir.
NormOYUN.com her gün güncelenmekte, her gün yeni oyunlar eklenmektedir. Bedava oyunlar oynayabilirsiniz.
Norm OYUN olarak oyun oynamanız için sizlere en iyi, en yeni ve en güzel oyunları, en hızlı şekilde sunmayı amaçlıyoruz.
Basit tasarımımız ile sitemizde rahatça dolaşabilir, istediğiniz oyunları rahat ve hızlı bir şekilde oynayabilirsiniz.
Sitemizde tane oyun bulunmaktadır ve bu oyun kere oynanmıştır.
NormOYUN.com'da bulunan bütün oyunların hakları yapımcılarına aittir.
© 2009 NormOYUN.com / Flash ve 3D (3 boyutlu) oyunlar. - Tüm hakları saklıdır.