3D Counter Zombie Oyunu Oyna


Oyun İletişim - Yardım - Gizlilik - RSS ile takip et.

Duyuru: Merhaba değerli oyuncumuz, artık NormOYUN'daki 3d counter zombie oyununu tam ekranda oynayabilirsin. Tam Ekran Oyna butonuna tıklayarak oyunu daha büyük ekranda oynayabilirsin. İyi eğlenceler. NormOYUN
3D Counter Zombie oyna

» 3D Counter Zombie oyunu nasıl oynanır;

Harika bir savaş oyunu, oyun aynı bilgisayar oyunları gibi. Oyundaki amacınız size saldıran zombilerden yara almadan zombileri öldürmek.
Oyuna başlamak için oyun yüklendikten sonra alttaki PLAY butonuna tıklayın ardından dil seçimi yapın (english) en üsttekini seçin sonra NEW GAME butonuna tıklayıp ardından oyunun zorluk seviyesini seçin ve OK butonuna tıklayın gelen ekranda oyunun hangi tuşlarla oynandığı detaylı bir şekilde gösteriliyor, iyice öğrenin ve sağ üst köşedeki OK butonuna tıklayın.
Oyunu yön tuşları veya w, A, S, D tuşları ile yönetiyorsunuz, nişan alıp ateş etmek için fareyi kullanın. Merminiz bittiğinde şarjör değiştirmek için BOŞLUK veya R tuşunu kullanın. İlk başlarda silah seçimi yapamazsınız ama sonraki bölümlerde ve silah kazandıkça silah değiştirmek için 1`den 6`ya kadar tuşlarla silah seçimi yapabilirsiniz.
NormOYUN

3D Oyunlar kategorisindeki 3D Counter Zombie oyunu 11 Şubat 2012, Cumartesi günü eklendi ve 20836 kere oynandı.
Bu oyun en çok şu isimlerle aranmış; 3d counter (107 kez) , counter zombi oyna (85 kez) , counter oyna (41 kez) , 3d counter oyna (40 kez) , counter oyna 3d (35 kez) ,


3D Counter Zombie OYNA


» 3D Counter Zombie oyununa yapılan yorumlar

»nisanur ilkay
bnce çok güzel ben bunu oynarken çok ama çok heyecanlanıyorum
4 Temmuz 2013, Perşembe Saat: 14:58:51
»tarık
süper bişey bu
26 Haziran 2013, Çarşamba Saat: 16:38:38
»bana mı dediniz
bana mı dediniz
2 Haziran 2013, Pazar Saat: 18:02:55
»ÖZGÜR
OHA NASIL ZOMBİ O NEBİCİM LAN OYUN SÜPER AMA DÖDÜRME ZOR BUSSÜRÜ DÜME VAR ZORLANıYOM BUNE YANİ HE OYUN MAYYAK SÜPER VALLA EMEğE SAYGI
22 Mart 2013, Cuma Saat: 00:10:12
»Cansu :)
Oha ki ne oha süper bi oyunda mauws ile oynandıgı için nereye hareket edecegimi karıştırıyorum..Adamların hepsi yoq ettin 2.. lewele geçtim ama adamlar çok güçlü oldugu için pes ettin o kadar ama süper yani sorun yoq......!!!!!
3 Mart 2013, Pazar Saat: 17:54:06
»cansu
güzel oyunda bi türlü geçemedim :D
16 Şubat 2013, Cumartesi Saat: 15:10:37
»AYNEN
MAN YAK OYUN DESEM
19 Temmuz 2012, Perşembe Saat: 22:03:42

» En iyi oyunlar (10)

Maraz Ali Oyunu oyna
Maraz Ali

878112 kere Oynandı.
SmackDown Oyunu oyna
SmackDown

843748 kere Oynandı.
Pony Pasta Yapma Oyunu oyna
Pony Pasta Yapm

840199 kere Oynandı.
Amerikan Güreşi SmackDown 4 Oyunu oyna
Amerikan Güreşi

683609 kere Oynandı.
Tekken Oyunu oyna
Tekken

644276 kere Oynandı.
Amerikan Güreşi SmackDown 3 Oyunu oyna
Amerikan Güreşi

635392 kere Oynandı.
Spider Solitaire Oyunu oyna
Spider Solitair

517107 kere Oynandı.
3D Amerikan Dövüşü Oyunu oyna
3D Amerikan Döv

495589 kere Oynandı.
2 Kişilik Simektan Oyunu oyna
2 Kişilik Simek

466942 kere Oynandı.
Fifa 2010 Oyunu oyna
Fifa 2010

399013 kere Oynandı.

» En yeni oyunlar (15)

S.W.A.T Komandoları Oyunu oyna
S.W.A.T Komando

88 kere Oynandı.
Koca Kafalar Yarış Oyunu oyna
Koca Kafalar Ya

36 kere Oynandı.
Süper Ralli Oyunu oyna
Süper Ralli

39 kere Oynandı.
Podyum Show Oyunu oyna
Podyum Show

78 kere Oynandı.
Hill Climb Racing Oyunu oyna
Hill Climb Raci

120 kere Oynandı.
Sinirli Dodge Oyunu oyna
Sinirli Dodge

89 kere Oynandı.
Parmaklı Savaş Oyunu oyna
Parmaklı Savaş

45 kere Oynandı.
Engebeli Yol 2 Oyunu oyna
Engebeli Yol 2

62 kere Oynandı.
Ben10 Vs Uzaylılar Oyunu oyna
Ben10 Vs Uzaylı

90 kere Oynandı.
Bowlingci Gumball Oyunu oyna
Bowlingci Gumba

149 kere Oynandı.
Lipton Akıllı Çay Bardağı Oyunu oyna
Lipton Akıllı Ç

321 kere Oynandı.
Mezarlık Koruyucusu Oyunu oyna
Mezarlık Koruyu

106 kere Oynandı.
V8 Araba Yarışı Oyunu oyna
V8 Araba Yarışı

212 kere Oynandı.
Modifiye ve Drag Oyunu oyna
Modifiye ve Dra

153 kere Oynandı.
Neşeli Dondurmalar Oyunu oyna
Neşeli Dondurma

210 kere Oynandı.
Alakalı oyunlar & Arama kombinasyonları;

Oyun oyna: 3D Counter Zombie Oyunu Oyna - 3D Oyunlar

NormOYUN genel bilgiler ve istatistikler;

Göz atın: Yeni oyunlar - En iyi oyunlar - Oyun oyna - Bilardo oyunları - Ben 10 oyunları - Sue oyunları - Oyunlar
Smackdown oyunları - 3D oyunlar - Araba oyunları - Bakugan oyunları - Kayu oyunları - Farmville oyunları
NormOYUN en iyi, yeni ve kaliteli oyunları oynayabileceğiniz oyun oyna'ma sitesidir.
NormOYUN.com her gün güncelenmekte, her gün yeni oyunlar eklenmektedir. Bedava oyunlar oynayabilirsiniz.
Norm OYUN olarak oyun oynamanız için sizlere en iyi, en yeni ve en güzel oyunları, en hızlı şekilde sunmayı amaçlıyoruz.
Basit tasarımımız ile sitemizde rahatça dolaşabilir, istediğiniz oyunları rahat ve hızlı bir şekilde oynayabilirsiniz.
Sitemizde tane oyun bulunmaktadır ve bu oyun kere oynanmıştır.
NormOYUN.com'da bulunan bütün oyunların hakları yapımcılarına aittir.
© 2009 NormOYUN.com / Flash ve 3D (3 boyutlu) oyunlar. - Tüm hakları saklıdır.