3D Counter Zombie Oyunu Oyna


Oyun İletişim - Yardım - Gizlilik - RSS ile takip et.

Duyuru: Merhaba değerli oyuncumuz, artık NormOYUN'daki 3d counter zombie oyununu tam ekranda oynayabilirsin. Tam Ekran Oyna butonuna tıklayarak oyunu daha büyük ekranda oynayabilirsin. İyi eğlenceler. NormOYUN
3D Counter Zombie oyna

» 3D Counter Zombie oyunu nasıl oynanır;

Harika bir savaş oyunu, oyun aynı bilgisayar oyunları gibi. Oyundaki amacınız size saldıran zombilerden yara almadan zombileri öldürmek.
Oyuna başlamak için oyun yüklendikten sonra alttaki PLAY butonuna tıklayın ardından dil seçimi yapın (english) en üsttekini seçin sonra NEW GAME butonuna tıklayıp ardından oyunun zorluk seviyesini seçin ve OK butonuna tıklayın gelen ekranda oyunun hangi tuşlarla oynandığı detaylı bir şekilde gösteriliyor, iyice öğrenin ve sağ üst köşedeki OK butonuna tıklayın.
Oyunu yön tuşları veya w, A, S, D tuşları ile yönetiyorsunuz, nişan alıp ateş etmek için fareyi kullanın. Merminiz bittiğinde şarjör değiştirmek için BOŞLUK veya R tuşunu kullanın. İlk başlarda silah seçimi yapamazsınız ama sonraki bölümlerde ve silah kazandıkça silah değiştirmek için 1`den 6`ya kadar tuşlarla silah seçimi yapabilirsiniz.
NormOYUN

3D Oyunlar kategorisindeki 3D Counter Zombie oyunu 11 Şubat 2012, Cumartesi günü eklendi ve 21159 kere oynandı.
Bu oyun en çok şu isimlerle aranmış; 3d counter (107 kez) , counter zombi oyna (85 kez) , counter oyna (41 kez) , 3d counter oyna (40 kez) , counter oyna 3d (35 kez) ,


3D Counter Zombie OYNA


» 3D Counter Zombie oyununa yapılan yorumlar

»nisanur ilkay
bnce çok güzel ben bunu oynarken çok ama çok heyecanlanıyorum
4 Temmuz 2013, Perşembe Saat: 14:58:51
»tarık
süper bişey bu
26 Haziran 2013, Çarşamba Saat: 16:38:38
»bana mı dediniz
bana mı dediniz
2 Haziran 2013, Pazar Saat: 18:02:55
»ÖZGÜR
OHA NASIL ZOMBİ O NEBİCİM LAN OYUN SÜPER AMA DÖDÜRME ZOR BUSSÜRÜ DÜME VAR ZORLANıYOM BUNE YANİ HE OYUN MAYYAK SÜPER VALLA EMEğE SAYGI
22 Mart 2013, Cuma Saat: 00:10:12
»Cansu :)
Oha ki ne oha süper bi oyunda mauws ile oynandıgı için nereye hareket edecegimi karıştırıyorum..Adamların hepsi yoq ettin 2.. lewele geçtim ama adamlar çok güçlü oldugu için pes ettin o kadar ama süper yani sorun yoq......!!!!!
3 Mart 2013, Pazar Saat: 17:54:06
»cansu
güzel oyunda bi türlü geçemedim :D
16 Şubat 2013, Cumartesi Saat: 15:10:37
»AYNEN
MAN YAK OYUN DESEM
19 Temmuz 2012, Perşembe Saat: 22:03:42

» En iyi oyunlar (10)

Maraz Ali Oyunu oyna
Maraz Ali

879149 kere Oynandı.
SmackDown Oyunu oyna
SmackDown

844334 kere Oynandı.
Pony Pasta Yapma Oyunu oyna
Pony Pasta Yapm

840545 kere Oynandı.
Amerikan Güreşi SmackDown 4 Oyunu oyna
Amerikan Güreşi

684238 kere Oynandı.
Tekken Oyunu oyna
Tekken

644889 kere Oynandı.
Amerikan Güreşi SmackDown 3 Oyunu oyna
Amerikan Güreşi

635687 kere Oynandı.
Spider Solitaire Oyunu oyna
Spider Solitair

523461 kere Oynandı.
3D Amerikan Dövüşü Oyunu oyna
3D Amerikan Döv

495971 kere Oynandı.
2 Kişilik Simektan Oyunu oyna
2 Kişilik Simek

469004 kere Oynandı.
Fifa 2010 Oyunu oyna
Fifa 2010

399295 kere Oynandı.

» En yeni oyunlar (15)

Earn to Die Oyunu oyna
Earn to Die

48 kere Oynandı.
Grup Hepsi Yapboz Oyunu oyna
Grup Hepsi Yapb

62 kere Oynandı.
Gerçek Araba Sür Oyunu oyna
Gerçek Araba Sü

156 kere Oynandı.
Çiftlik Dizayn Et Oyunu oyna
Çiftlik Dizayn

61 kere Oynandı.
Survivor Adaları Oyunu oyna
Survivor Adalar

3409 kere Oynandı.
2015 Kafa Topu Oyunu oyna
2015 Kafa Topu

285 kere Oynandı.
S.W.A.T Komandoları Oyunu oyna
S.W.A.T Komando

600 kere Oynandı.
Koca Kafalar Yarış Oyunu oyna
Koca Kafalar Ya

272 kere Oynandı.
Süper Ralli Oyunu oyna
Süper Ralli

192 kere Oynandı.
Podyum Show Oyunu oyna
Podyum Show

318 kere Oynandı.
Hill Climb Racing Oyunu oyna
Hill Climb Raci

557 kere Oynandı.
Sinirli Dodge Oyunu oyna
Sinirli Dodge

435 kere Oynandı.
Parmaklı Savaş Oyunu oyna
Parmaklı Savaş

160 kere Oynandı.
Engebeli Yol 2 Oyunu oyna
Engebeli Yol 2

220 kere Oynandı.
Ben10 Vs Uzaylılar Oyunu oyna
Ben10 Vs Uzaylı

252 kere Oynandı.
Alakalı oyunlar & Arama kombinasyonları;

Oyun oyna: 3D Counter Zombie Oyunu Oyna - 3D Oyunlar

NormOYUN genel bilgiler ve istatistikler;

Göz atın: Yeni oyunlar - En iyi oyunlar - Oyun oyna - Bilardo oyunları - Ben 10 oyunları - Sue oyunları - Oyunlar
Smackdown oyunları - 3D oyunlar - Araba oyunları - Bakugan oyunları - Kayu oyunları - Farmville oyunları
NormOYUN en iyi, yeni ve kaliteli oyunları oynayabileceğiniz oyun oyna'ma sitesidir.
NormOYUN.com her gün güncelenmekte, her gün yeni oyunlar eklenmektedir. Bedava oyunlar oynayabilirsiniz.
Norm OYUN olarak oyun oynamanız için sizlere en iyi, en yeni ve en güzel oyunları, en hızlı şekilde sunmayı amaçlıyoruz.
Basit tasarımımız ile sitemizde rahatça dolaşabilir, istediğiniz oyunları rahat ve hızlı bir şekilde oynayabilirsiniz.
Sitemizde tane oyun bulunmaktadır ve bu oyun kere oynanmıştır.
NormOYUN.com'da bulunan bütün oyunların hakları yapımcılarına aittir.
© 2009 NormOYUN.com / Flash ve 3D (3 boyutlu) oyunlar. - Tüm hakları saklıdır.