Taktik Suikastçi Oyunu Oyna


Oyun İletişim - Yardım - Gizlilik - RSS ile takip et.

Duyuru: Merhaba değerli oyuncumuz, artık NormOYUN'daki taktik suikastçi oyununu tam ekranda oynayabilirsin. Tam Ekran Oyna butonuna tıklayarak oyunu daha büyük ekranda oynayabilirsin. İyi eğlenceler. NormOYUN
Taktik Suikastçi oyna

» Taktik Suikastçi oyunu nasıl oynanır;

Bu oyunda göreviniz sukiast yapmak. Her görevde bir kişiyi vuracaksınız, dikkat edin yanlış kişiyi vurupta görevde başarıız olmayın. Görevi başarıyla tamamladıktan sonra diğer görevlere geçeceksiniz. İlk görevinizde atıcılığınızı ve hızını test edecekler sonra suikast görevinize başlayaksınız. Oyuna PLAY > PLAY butonlarına bastıktan sonra adınızı yazıp alttaki CONTINUE butonuna basarak başlayın. STORE butonuna basarak silah, mermi ve dülbün alabilirsiniz, tabi şimdi değil para kazandıktan sonra. BEGIN butonuna basarakta göreve başlarsınız. Fare ile ateş edeceksiniz.
NormOYUN

Nişan Oyunları kategorisindeki Taktik Suikastçi oyunu 17 Nisan 2009, Cuma günü eklendi ve 11131 kere oynandı.
Bu oyun en çok şu isimlerle aranmış; suikastçi oyna (68 kez) , suikastçı oyna (56 kez) , suikastci oyna (6 kez) , taktik suikastçı oyna (4 kez) , suikastcı oyna (3 kez) ,


Taktik Suikastçi OYNA


» Taktik Suikastçi oyununa yapılan yorumlar

»furkan
çok süper
9 Ekim 2009, Cuma Saat: 17:04:15
»mert büke
oyun süper süikastçı olmuş resmen dünyanın en iyi taktik süikastçısı süperide geç süperden de öte birşey bu oyunu herkese tavsiye ederim
1 Eylül 2009, Salı Saat: 15:49:19

» En iyi oyunlar (10)

Maraz Ali Oyunu oyna
Maraz Ali

877727 kere Oynandı.
SmackDown Oyunu oyna
SmackDown

843661 kere Oynandı.
Pony Pasta Yapma Oyunu oyna
Pony Pasta Yapm

840131 kere Oynandı.
Amerikan Güreşi SmackDown 4 Oyunu oyna
Amerikan Güreşi

683470 kere Oynandı.
Tekken Oyunu oyna
Tekken

644111 kere Oynandı.
Amerikan Güreşi SmackDown 3 Oyunu oyna
Amerikan Güreşi

635304 kere Oynandı.
Spider Solitaire Oyunu oyna
Spider Solitair

515466 kere Oynandı.
3D Amerikan Dövüşü Oyunu oyna
3D Amerikan Döv

495474 kere Oynandı.
2 Kişilik Simektan Oyunu oyna
2 Kişilik Simek

466205 kere Oynandı.
Fifa 2010 Oyunu oyna
Fifa 2010

398931 kere Oynandı.

» En yeni oyunlar (15)

Ben10 Vs Uzaylılar Oyunu oyna
Ben10 Vs Uzaylı

14 kere Oynandı.
Bowlingci Gumball Oyunu oyna
Bowlingci Gumba

17 kere Oynandı.
Lipton Akıllı Çay Bardağı Oyunu oyna
Lipton Akıllı Ç

112 kere Oynandı.
Mezarlık Koruyucusu Oyunu oyna
Mezarlık Koruyu

54 kere Oynandı.
V8 Araba Yarışı Oyunu oyna
V8 Araba Yarışı

99 kere Oynandı.
Modifiye ve Drag Oyunu oyna
Modifiye ve Dra

75 kere Oynandı.
Neşeli Dondurmalar Oyunu oyna
Neşeli Dondurma

153 kere Oynandı.
Online Bilardo Oyunu oyna
Online Bilardo

146 kere Oynandı.
Zombi Taşı Oyunu oyna
Zombi Taşı

82 kere Oynandı.
Alevli Tekerler Oyunu oyna
Alevli Tekerler

122 kere Oynandı.
İtfaiye Aracı Oyunu oyna
İtfaiye Aracı

207 kere Oynandı.
Yeşil Jeep Oyunu oyna
Yeşil Jeep

118 kere Oynandı.
Alevli Monster Oyunu oyna
Alevli Monster

115 kere Oynandı.
Nissan Parketme Oyunu oyna
Nissan Parketme

5328 kere Oynandı.
Kepçe Kamyon Oyunu oyna
Kepçe Kamyon

4730 kere Oynandı.
Alakalı oyunlar & Arama kombinasyonları;

Oyun oyna: Taktik Suikastçi Oyunu Oyna - Nişan Oyunları

NormOYUN genel bilgiler ve istatistikler;

Göz atın: Yeni oyunlar - En iyi oyunlar - Oyun oyna - Bilardo oyunları - Ben 10 oyunları - Sue oyunları - Oyunlar
Smackdown oyunları - 3D oyunlar - Araba oyunları - Bakugan oyunları - Kayu oyunları - Farmville oyunları
NormOYUN en iyi, yeni ve kaliteli oyunları oynayabileceğiniz oyun oyna'ma sitesidir.
NormOYUN.com her gün güncelenmekte, her gün yeni oyunlar eklenmektedir. Bedava oyunlar oynayabilirsiniz.
Norm OYUN olarak oyun oynamanız için sizlere en iyi, en yeni ve en güzel oyunları, en hızlı şekilde sunmayı amaçlıyoruz.
Basit tasarımımız ile sitemizde rahatça dolaşabilir, istediğiniz oyunları rahat ve hızlı bir şekilde oynayabilirsiniz.
Sitemizde tane oyun bulunmaktadır ve bu oyun kere oynanmıştır.
NormOYUN.com'da bulunan bütün oyunların hakları yapımcılarına aittir.
© 2009 NormOYUN.com / Flash ve 3D (3 boyutlu) oyunlar. - Tüm hakları saklıdır.