Taktik Suikastçi Oyunu Oyna


Oyun İletişim - Yardım - Gizlilik - RSS ile takip et.

Duyuru: Merhaba değerli oyuncumuz, artık NormOYUN'daki taktik suikastçi oyununu tam ekranda oynayabilirsin. Tam Ekran Oyna butonuna tıklayarak oyunu daha büyük ekranda oynayabilirsin. İyi eğlenceler. NormOYUN
Taktik Suikastçi oyna

» Taktik Suikastçi oyunu nasıl oynanır;

Bu oyunda göreviniz sukiast yapmak. Her görevde bir kişiyi vuracaksınız, dikkat edin yanlış kişiyi vurupta görevde başarıız olmayın. Görevi başarıyla tamamladıktan sonra diğer görevlere geçeceksiniz. İlk görevinizde atıcılığınızı ve hızını test edecekler sonra suikast görevinize başlayaksınız. Oyuna PLAY > PLAY butonlarına bastıktan sonra adınızı yazıp alttaki CONTINUE butonuna basarak başlayın. STORE butonuna basarak silah, mermi ve dülbün alabilirsiniz, tabi şimdi değil para kazandıktan sonra. BEGIN butonuna basarakta göreve başlarsınız. Fare ile ateş edeceksiniz.
NormOYUN

Nişan Oyunları kategorisindeki Taktik Suikastçi oyunu 17 Nisan 2009, Cuma günü eklendi ve 11256 kere oynandı.
Bu oyun en çok şu isimlerle aranmış; suikastçi oyna (68 kez) , suikastçı oyna (56 kez) , suikastci oyna (6 kez) , taktik suikastçı oyna (4 kez) , suikastcı oyna (3 kez) ,


Taktik Suikastçi OYNA


» Taktik Suikastçi oyununa yapılan yorumlar

»furkan
çok süper
9 Ekim 2009, Cuma Saat: 17:04:15
»mert büke
oyun süper süikastçı olmuş resmen dünyanın en iyi taktik süikastçısı süperide geç süperden de öte birşey bu oyunu herkese tavsiye ederim
1 Eylül 2009, Salı Saat: 15:49:19

» En iyi oyunlar (10)

Maraz Ali Oyunu oyna
Maraz Ali

880796 kere Oynandı.
SmackDown Oyunu oyna
SmackDown

844921 kere Oynandı.
Pony Pasta Yapma Oyunu oyna
Pony Pasta Yapm

841238 kere Oynandı.
Amerikan Güreşi SmackDown 4 Oyunu oyna
Amerikan Güreşi

685305 kere Oynandı.
Tekken Oyunu oyna
Tekken

646307 kere Oynandı.
Amerikan Güreşi SmackDown 3 Oyunu oyna
Amerikan Güreşi

636264 kere Oynandı.
Spider Solitaire Oyunu oyna
Spider Solitair

535533 kere Oynandı.
3D Amerikan Dövüşü Oyunu oyna
3D Amerikan Döv

496553 kere Oynandı.
2 Kişilik Simektan Oyunu oyna
2 Kişilik Simek

471645 kere Oynandı.
Fifa 2010 Oyunu oyna
Fifa 2010

399866 kere Oynandı.

» En yeni oyunlar (15)

Looney Tunes Dash Oyunu oyna
Looney Tunes Da

686 kere Oynandı.
Motor Çetesi Yarışı Oyunu oyna
Motor Çetesi Ya

336 kere Oynandı.
2 Kişilik Deniz Kızı Oyunu oyna
2 Kişilik Deniz

405 kere Oynandı.
Angry Birds Bisikleti Oyunu oyna
Angry Birds Bis

219 kere Oynandı.
Jöle Patlat Oyunu oyna
Jöle Patlat

282 kere Oynandı.
Ülke Koruyucusu 2 Oyunu oyna
Ülke Koruyucusu

477 kere Oynandı.
Mortal Combat 2 Oyunu oyna
Mortal Combat 2

230 kere Oynandı.
Hızlı Penaltı Oyunu oyna
Hızlı Penaltı

611 kere Oynandı.
Ben 10 Kurt Adam 2 Oyunu oyna
Ben 10 Kurt Ada

8175 kere Oynandı.
Uçak Similasyonu Oyunu oyna
Uçak Similasyon

396 kere Oynandı.
Bıçak Atma Oyunu Oyunu oyna
Bıçak Atma Oyun

975 kere Oynandı.
Taşıyıcı Kamyon Oyunu oyna
Taşıyıcı Kamyon

379 kere Oynandı.
Ben 10 Labirent Oyunu oyna
Ben 10 Labirent

331 kere Oynandı.
Rubik Küp Boyama Oyunu Oyunu oyna
Rubik Küp Boyam

759 kere Oynandı.
Ülke Koruyucusu Oyunu oyna
Ülke Koruyucusu

643 kere Oynandı.
Alakalı oyunlar & Arama kombinasyonları;

Oyun oyna: Taktik Suikastçi Oyunu Oyna - Nişan Oyunları

NormOYUN genel bilgiler ve istatistikler;

Göz atın: Yeni oyunlar - En iyi oyunlar - Oyun oyna - Bilardo oyunları - Ben 10 oyunları - Sue oyunları - Oyunlar
Smackdown oyunları - 3D oyunlar - Araba oyunları - Bakugan oyunları - Kayu oyunları - Farmville oyunları
NormOYUN en iyi, yeni ve kaliteli oyunları oynayabileceğiniz oyun oyna'ma sitesidir.
NormOYUN.com her gün güncelenmekte, her gün yeni oyunlar eklenmektedir. Bedava oyunlar oynayabilirsiniz.
Norm OYUN olarak oyun oynamanız için sizlere en iyi, en yeni ve en güzel oyunları, en hızlı şekilde sunmayı amaçlıyoruz.
Basit tasarımımız ile sitemizde rahatça dolaşabilir, istediğiniz oyunları rahat ve hızlı bir şekilde oynayabilirsiniz.
Sitemizde tane oyun bulunmaktadır ve bu oyun kere oynanmıştır.
NormOYUN.com'da bulunan bütün oyunların hakları yapımcılarına aittir.
© 2009 NormOYUN.com / Flash ve 3D (3 boyutlu) oyunlar. - Tüm hakları saklıdır.