En güzel

taktik suikastçi

oyunları'nı sitemizde bulabilirsiniz.
Oyun Oyna Ateş ve Su - Oyun oyun oyunlar- İletişim - Yardım - Gizlilik - RSS ile takip et.

Duyuru: Merhaba değerli oyuncumuz, artık NormOYUN'daki taktik suikastçi oyununu tam ekranda oynayabilirsin. Tam Ekran Oyna butonuna tıklayarak oyunu daha büyük ekranda oynayabilirsin. İyi eğlenceler. NormOYUN
Taktik Suikastçi oyna

» Taktik Suikastçi oyunu nasıl oynanır;

Bu oyunda göreviniz sukiast yapmak. Her görevde bir kişiyi vuracaksınız, dikkat edin yanlış kişiyi vurupta görevde başarıız olmayın. Görevi başarıyla tamamladıktan sonra diğer görevlere geçeceksiniz. İlk görevinizde atıcılığınızı ve hızını test edecekler sonra suikast görevinize başlayaksınız. Oyuna PLAY > PLAY butonlarına bastıktan sonra adınızı yazıp alttaki CONTINUE butonuna basarak başlayın. STORE butonuna basarak silah, mermi ve dülbün alabilirsiniz, tabi şimdi değil para kazandıktan sonra. BEGIN butonuna basarakta göreve başlarsınız. Fare ile ateş edeceksiniz.
NormOYUN

Nişan Oyunları kategorisindeki Taktik Suikastçi oyunu 17 Nisan 2009, Cuma günü eklendi ve 10643 kere oynandı.
Bu oyun en çok şu isimlerle aranmış; suikastçi oyna (68 kez) , suikastçı oyna (56 kez) , suikastci oyna (6 kez) ,


Taktik Suikastçi OYNA


» Taktik Suikastçi oyununa yapılan yorumlar

»furkan
çok süper
9 Ekim 2009, Cuma Saat: 17:04:15
»mert büke
oyun süper süikastçı olmuş resmen dünyanın en iyi taktik süikastçısı süperide geç süperden de öte birşey bu oyunu herkese tavsiye ederim
1 Eylül 2009, Salı Saat: 15:49:19

» En iyi oyunlar (10)

Maraz Ali Oyunu oyna
Maraz Ali

866778 kere Oynandı.
Pony Pasta Yapma Oyunu oyna
Pony Pasta Yapm

837068 kere Oynandı.
SmackDown Oyunu oyna
SmackDown

834337 kere Oynandı.
Amerikan Güreşi SmackDown 4 Oyunu oyna
Amerikan Güreşi

675733 kere Oynandı.
Tekken Oyunu oyna
Tekken

633537 kere Oynandı.
Amerikan Güreşi SmackDown 3 Oyunu oyna
Amerikan Güreşi

630782 kere Oynandı.
3D Amerikan Dövüşü Oyunu oyna
3D Amerikan Döv

490758 kere Oynandı.
2 Kişilik Simektan Oyunu oyna
2 Kişilik Simek

448876 kere Oynandı.
Spider Solitaire Oyunu oyna
Spider Solitair

406916 kere Oynandı.
Fifa 2010 Oyunu oyna
Fifa 2010

394529 kere Oynandı.

» En yeni oyunlar (10)

Ateş ve Su Öpücük 2 Oyunu oyna
Ateş ve Su Öpüc

1380 kere Oynandı.
Puffy Bird Oyunu oyna
Puffy Bird

322 kere Oynandı.
Bebek Diş Ameliyatı Oyunu oyna
Bebek Diş Ameli

593 kere Oynandı.
Babaanneye İlk Yardım Oyunu oyna
Babaanneye İlk

800 kere Oynandı.
Anahtar Toplama 8 Oyunu oyna
Anahtar Toplama

1070 kere Oynandı.
Ateş Hava ve Toprak Oyunu oyna
Ateş Hava ve To

419 kere Oynandı.
Madenci Şovalye Oyunu oyna
Madenci Şovalye

261 kere Oynandı.
Kızgın Araçlar 3 Oyunu oyna
Kızgın Araçlar

777 kere Oynandı.
Renault Clio Symbol 2014 Oyunu oyna
Renault Clio Sy

798 kere Oynandı.
Cankız ile Keloğlan Oyunu oyna
Cankız ile Kelo

743 kere Oynandı.
Alakalı oyunlar & Arama kombinasyonları;

Oyun oyna: Taktik Suikastçi Oyunu Oyna - Nişan Oyunları

NormOYUN genel bilgiler ve istatistikler;

Göz atın: Yeni oyunlar - En iyi oyunlar - Oyun oyna - Bilardo oyunları - Ben 10 oyunları - Sue oyunları - Oyunlar
Smackdown oyunları - 3D oyunlar - Araba oyunları - Bakugan oyunları - Kayu oyunları - Farmville oyunları
NormOYUN en iyi, yeni ve kaliteli oyunları oynayabileceğiniz oyun oyna'ma sitesidir.
NormOYUN.com her gün güncelenmekte, her gün yeni oyunlar eklenmektedir. Bedava oyunlar oynayabilirsiniz.
Norm OYUN olarak oyun oynamanız için sizlere en iyi, en yeni ve en güzel oyunları, en hızlı şekilde sunmayı amaçlıyoruz.
Basit tasarımımız ile sitemizde rahatça dolaşabilir, istediğiniz oyunları rahat ve hızlı bir şekilde oynayabilirsiniz.
Sitemizde tane oyun bulunmaktadır ve bu oyun kere oynanmıştır.
NormOYUN.com'da bulunan bütün oyunların hakları yapımcılarına aittir.
© 2009 NormOYUN.com / Flash ve 3D (3 boyutlu) oyunlar. - Tüm hakları saklıdır.
Diğer oyun siteleri: metin2 pvp silah oyunları akıllı çay bardağı kral oyun oynama Ameliyat Oyunları Oyna