Taktik Suikastçi Oyunu Oyna


Oyun İletişim - Yardım - Gizlilik - RSS ile takip et.

Duyuru: Merhaba değerli oyuncumuz, artık NormOYUN'daki taktik suikastçi oyununu tam ekranda oynayabilirsin. Tam Ekran Oyna butonuna tıklayarak oyunu daha büyük ekranda oynayabilirsin. İyi eğlenceler. NormOYUN
Taktik Suikastçi oyna

» Taktik Suikastçi oyunu nasıl oynanır;

Bu oyunda göreviniz sukiast yapmak. Her görevde bir kişiyi vuracaksınız, dikkat edin yanlış kişiyi vurupta görevde başarıız olmayın. Görevi başarıyla tamamladıktan sonra diğer görevlere geçeceksiniz. İlk görevinizde atıcılığınızı ve hızını test edecekler sonra suikast görevinize başlayaksınız. Oyuna PLAY > PLAY butonlarına bastıktan sonra adınızı yazıp alttaki CONTINUE butonuna basarak başlayın. STORE butonuna basarak silah, mermi ve dülbün alabilirsiniz, tabi şimdi değil para kazandıktan sonra. BEGIN butonuna basarakta göreve başlarsınız. Fare ile ateş edeceksiniz.
NormOYUN

Nişan Oyunları kategorisindeki Taktik Suikastçi oyunu 17 Nisan 2009, Cuma günü eklendi ve 11197 kere oynandı.
Bu oyun en çok şu isimlerle aranmış; suikastçi oyna (68 kez) , suikastçı oyna (56 kez) , suikastci oyna (6 kez) , taktik suikastçı oyna (4 kez) , suikastcı oyna (3 kez) ,


Taktik Suikastçi OYNA


» Taktik Suikastçi oyununa yapılan yorumlar

»furkan
çok süper
9 Ekim 2009, Cuma Saat: 17:04:15
»mert büke
oyun süper süikastçı olmuş resmen dünyanın en iyi taktik süikastçısı süperide geç süperden de öte birşey bu oyunu herkese tavsiye ederim
1 Eylül 2009, Salı Saat: 15:49:19

» En iyi oyunlar (10)

Maraz Ali Oyunu oyna
Maraz Ali

879313 kere Oynandı.
SmackDown Oyunu oyna
SmackDown

844352 kere Oynandı.
Pony Pasta Yapma Oyunu oyna
Pony Pasta Yapm

840584 kere Oynandı.
Amerikan Güreşi SmackDown 4 Oyunu oyna
Amerikan Güreşi

684285 kere Oynandı.
Tekken Oyunu oyna
Tekken

644950 kere Oynandı.
Amerikan Güreşi SmackDown 3 Oyunu oyna
Amerikan Güreşi

635724 kere Oynandı.
Spider Solitaire Oyunu oyna
Spider Solitair

524242 kere Oynandı.
3D Amerikan Dövüşü Oyunu oyna
3D Amerikan Döv

496006 kere Oynandı.
2 Kişilik Simektan Oyunu oyna
2 Kişilik Simek

469119 kere Oynandı.
Fifa 2010 Oyunu oyna
Fifa 2010

399313 kere Oynandı.

» En yeni oyunlar (15)

Bıçak Atma Oyunu Oyunu oyna
Bıçak Atma Oyun

7 kere Oynandı.
Taşıyıcı Kamyon Oyunu oyna
Taşıyıcı Kamyon

20 kere Oynandı.
Ben 10 Labirent Oyunu oyna
Ben 10 Labirent

15 kere Oynandı.
Rubik Küp Boyama Oyunu Oyunu oyna
Rubik Küp Boyam

28 kere Oynandı.
Ülke Koruyucusu Oyunu oyna
Ülke Koruyucusu

23 kere Oynandı.
Sokak Savaşı Turnuvası Oyunu oyna
Sokak Savaşı Tu

32 kere Oynandı.
Keskin Nişancı 2 Oyunu oyna
Keskin Nişancı

41 kere Oynandı.
Earn to Die Oyunu oyna
Earn to Die

80 kere Oynandı.
Grup Hepsi Yapboz Oyunu oyna
Grup Hepsi Yapb

88 kere Oynandı.
Gerçek Araba Sür Oyunu oyna
Gerçek Araba Sü

206 kere Oynandı.
Çiftlik Dizayn Et Oyunu oyna
Çiftlik Dizayn

81 kere Oynandı.
Survivor Adaları Oyunu oyna
Survivor Adalar

3429 kere Oynandı.
2015 Kafa Topu Oyunu oyna
2015 Kafa Topu

302 kere Oynandı.
S.W.A.T Komandoları Oyunu oyna
S.W.A.T Komando

650 kere Oynandı.
Koca Kafalar Yarış Oyunu oyna
Koca Kafalar Ya

299 kere Oynandı.
Alakalı oyunlar & Arama kombinasyonları;

Oyun oyna: Taktik Suikastçi Oyunu Oyna - Nişan Oyunları

NormOYUN genel bilgiler ve istatistikler;

Göz atın: Yeni oyunlar - En iyi oyunlar - Oyun oyna - Bilardo oyunları - Ben 10 oyunları - Sue oyunları - Oyunlar
Smackdown oyunları - 3D oyunlar - Araba oyunları - Bakugan oyunları - Kayu oyunları - Farmville oyunları
NormOYUN en iyi, yeni ve kaliteli oyunları oynayabileceğiniz oyun oyna'ma sitesidir.
NormOYUN.com her gün güncelenmekte, her gün yeni oyunlar eklenmektedir. Bedava oyunlar oynayabilirsiniz.
Norm OYUN olarak oyun oynamanız için sizlere en iyi, en yeni ve en güzel oyunları, en hızlı şekilde sunmayı amaçlıyoruz.
Basit tasarımımız ile sitemizde rahatça dolaşabilir, istediğiniz oyunları rahat ve hızlı bir şekilde oynayabilirsiniz.
Sitemizde tane oyun bulunmaktadır ve bu oyun kere oynanmıştır.
NormOYUN.com'da bulunan bütün oyunların hakları yapımcılarına aittir.
© 2009 NormOYUN.com / Flash ve 3D (3 boyutlu) oyunlar. - Tüm hakları saklıdır.